D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
torsdag 24.01.13

Publikum muliggør donation til asylprojekter

Roskilde Festival vil gerne takke alle jer, der støttede indsamlingen i 2012. Der blev i alt indsamlet 353.297,60 kr., der nu går ubeskåret til projekter, hvor der gøres en indsats for danske asylansøgere.

I 2012 havde du mulighed for at støtte indsamlingen bl.a. med 100 kr. ved at købe en Standpunkt-billet, hvor du ud over den almindelige billetpris var med til at støtte projekter, der arbejder for at forbedre forholdene for de danske asylansøgere både på og uden for asylcentrene.

Roskilde Festival vil derfor gerne takke alle jer, der med jeres støtte har gjort det muligt, at vi nu kan fordele de indsamlede 353.297,60 kr. imellem de tre projekter

  • Ung-til-ung
  • Fritid for Flygtninge
  • Trampolinhuset

De tre projekter er blevet valgt for deres arbejde med at integrere unge asylansøgere i samfundet og skabe netværk mellem danskere og asylansøgere. Læs meget mere om projekterne og Indsamlingen.

Vil du være med til fortsat at støtte projekter, der trænger til en hjælpende hånd, kan du i år købe en ”Make An Even Bigger Difference”-billet, og så bidrager du med 100 kr. oven i den almindelige billetpris, der vil gå ubeskåret til Indsamlingen 2013.

I 2013 vil vi sammen med dig støtte projekter, der giver unge i ulande medindflydelse på samfundet. Roskilde Festival har i år fokus på medborgerskab. Derfor vil vi både støtte og skabe projekter, der benytter åben teknologi og dermed giver magt til brugeren – eller borgeren. I mange ulande er det svært for unge at få indflydelse på samfundsudviklingen. Derfor støtter vi projekter, der giver unge simple redskaber til videndeling og medindflydelse på samfundet.

Foto: Casper Mortensen
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...