D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 16.01.13

Purung ild i turbinerne til Roskilde Festival 2013

Angel Haze, The Bots og King Krule tilfører musikprogrammet ekstra glød af ungdom og friskhed.

Dagens musiknavne har ikke mange år på bagen. Alligevel er deres musik gennemsyret af en selvsikkerhed, tyngde og modenhed, man umiddelbart ville forbinde med meget ældre navne.

ANGEL HAZE (US) er en af hiphoppens nye stærke kvinder. Den energiske amazone vakte opsigt med sin version af Eminems ”Cleaning Out My Closet”, hvor hun beretter om et seksuelt overgreb. ”I run New York”, lyder omkvædet fra et andet af hendes tidlige hits. Mon ikke hun også lige tager Roskilde med i købet, når hun slår sin vej forbi?

THE BOTS (US) mestrer punket rock’n’roll, som både vil melodien og det kødelige groove. Med største selvfølgelighed finder de et hidtil uset punkt på retrorockens farveskala. Brødrene Mikaiah og Anaiah Lei har fintunet deres evner på elspaden og trommerne siden barnsben og udgav deres første album, da de var henholdsvis 15 og 12.

KING KRULE (UK) kan ende som sin generations melankolske stemme. Han serverer sine nedslående sange i en melodisk blanding af blues, jazz og rumklangsdruknet pop. Tidligere projekter fra Østlondon-trubaduren vidner også om en fortrolighed med dubstep og hiphop. Det er efter alt at dømme kun i den unge englænders tekster, at hans fremtid ser tilsodet og sort ud.

Fra Rihanna til de små fremadstormende navne
I går offentliggjorde vi meganavnet Rihanna. Men vores hjerte banker i høj grad også for de fremadstormende og endnu upåagtede musiknavne. Hvor du end sætter dit smagsmæssige kryds – i de brede hovednavne eller de helt friske af slagsen som denne onsdag – har Roskilde Festival noget godt at byde på.

SE BANDLISTE

The Bots mestrer punket rock’n’roll, som både vil melodien og det kødelige groove.
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...