D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
fredag 30.11.12

Queens of the Stone Age til Roskilde 2013

Stenalderbanden føjes til plakaten sammen med C2C og Daedelus.

Vi starter billetsalget til Roskilde 2013 med en omgang stenalderrock og et par stærke elektroniske navne.

QUEENS OF THE STONE AGE (US) spiller psykedelisk tungrock, som hørmer af både kaktussyre, sex og benzin. Samtidig har de kapret radiobølgerne med hits, der har gjort stenalderbanden til et af det 21. århundredes mest elskede rockgrupper. 2013 bliver tydeligvis et nyt mærkeår for bandet; ifølge frontmand Josh Homme bliver deres annoncerede, kommende plade en tilbagevenden til bandets tidlige dyder.

C2C (FR) giver en turntable-koncert tætpakket med hiphop, soul, electronica og andre genremæssige krumspring. De fire franskmænd har vundet dj-verdensmesterskaberne fire år i træk. De seneste år har de fire franskmænd splittet sig op i to succesfulde projekter, Hocus Pocus og Beat Torrent, som begge har lagt vejen forbi Roskilde tidligere.

DAEDELUS – ARCHIMEDES SHOW (US) bliver en totalkoncertoplevelse skræddersyet til at matche den amerikanske eners vindskæve avantgarde-electronica. En væg af spejle skaber sammen med lys og projektioner indtrykket af at stå midt i en kæmpemæssig spejlkugle. Den slags magi kan man ikke lige sømme sammen hvor som helst, så vi er stolte over at præsentere dette unikum hos os.

Billetsalget starter i dag
Billetsalget til Roskilde Festival 2013 begynder i dag. 78.500 partout-billetter sættes til salg. Billetprisen er 1790 kr. – samme pris som i 2012. 1. marts 2013 stiger billetprisen til 1890 kr. Med partoutbilletten følger 8 dages oplevelser og omkring 200 musiknavne. Billetter sælges gennem Billetlugen.

Queens of the Stone Age vender tilbage til Roskilde med deres psykedeliske tungrock - foto: J. Odell
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...