D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
tirsdag 18.06.13

Reserverede parkeringspladser til Roskilde Rideshare biler

Fyld bilen med festivalgæster for at få reserveret en parkeringsplads, samt chancen for at vinde Roskilde Festival 2014 billetter til alle i bilen.

Vi opfordrer alle til at tage offentlig trafik til Roskilde Festival, men hvis du alligevel har planlagt at tage bilen, så fyld den op. Det er både mere grønt, du kommer måske til at møde nye venlige mennesker. Hvis du samtidig bruger Ants, så kan du få ekstra fordele oven i hatten.

Reserverede parkeringsområder til 200 Roskilde Rideshare biler
De første 200 biler der deltager i "Roskilde Rideshare med Ants" med mindst 4 personer i bilen, er berettiget til en reserveret og gratis parkeringsplads enten i Øst eller Vest.

Tilmeld dig Ants og fyld bilen, eller hop med på en eksisterende tur. Når der er mindst 4 personer i en bil (inkl. chaufføren), så mailer Ants bilens fører en speciel parkeringstilladelse, som skal placeres synligt i foruden, samt anvisninger til hvordan man kommer til Roskilde Rideshare parkeringsområderne. Både chauffør og passagerer skal have en profil på Ants.

Vind Roskilde Festival 2014 billetter til alle i bilen
Udover det reserverede parkeringsområde, så deltager alle fremmødte Roskilde Rideshare biler desuden i konkurrencen om billetter til næste års festival. Lørdag d. 6. juli omkring middagstid, så checker vi bilerne på de reserverede parkeringsområder og trækker to tilfældige vinderbiler der begge vinder Roskilde Festival 2014 billetter til alle i bilen. Ants kontakter vinderne direkte.

Du kan læse mere om hvordan du tilmelder dig i vejledningen

Del et lift med Roskilde Rideshare og mød nye mennesker.
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...