D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 22.01.14

Rob Zombie spreder skræk og rædsel på Roskilde Festival 2014

Den karismatiske helvedeskarl føjes til musikprogrammet sammen med The Black Dahlia Murder og Corrections House.

Mens vinteren er ond og kold i Danmark, offentliggør vi en trio af amerikanske metalnavne.

ROB ZOMBIE (US) har skabt et show, der bygger videre på den depraverede rock i traditionen fra Alice Cooper og Ozzy Osbourne. De ekstravagante djævlerier er lige dele tegneserier, splatterfilm og naturligvis ravnesort hårdrock, der er både dansevenlig, uhyggelig og sjov på den makabre måde. Det amerikanske ikon blev også booket i 2011, men dengang måtte vi modvilligt pille ham af plakaten igen, så det er en fornøjelse nu i 2014 endelig at kunne blænde op for dette storslåede rockshow.

THE BLACK DAHLIA MURDER (US) spiller medrivende og melodiøs dødsmetal med europæisk inspiration. Hver ny plade og turné fra dette hårdtarbejdende crew bringer dem tættere på forbillederne Carcass, At The Gates og In Flames. Alle med hang til brutal musik bør glæde sig til en omgang dødsmetal fuld af tyngde, tempo og humor – spillet af nogle gutter, der tydeligvis elsker genren.  

CORRECTIONS HOUSE (US) består af medlemmer af de anerkendte metalbands Neurosis, Eyehategod, Minsk og Yakuza. Med dette gådefulde nye projekt eksperimenterer de med industrial, goth, elektronik, barytonsaxofon og nihilistisk spoken word, og deres karakteristiske vinkler på metalgenren kan løbe sammen på nye overraskende måder. Debutalbummet Last City Zero har overrasket fans af ovennævnte bands ved at være noget helt andet end forventet.

SE BANDLISTEN

KØB BILLET

Rob Zombie har skabt et show, der bygger videre på den depraverede rock i traditionen fra Alice Cooper og Ozzy Osbourne.
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...