D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 02.04.14

Roskilde Festival afslører årets plakat

Drake, Stevie Wonder, Manu Chao La Ventura, Mogwai, The Horrors, Sleigh Bells og Deftones er blandt dagens 67 nye tilføjelser.

Vi er klar med årets plakat – og klar til at udfordre og forkæle dig med et væld af toneangivende artister inden for rock, hiphop, pop, verdensmusik, elektronisk musik, metal og især alt det, der krydser genrerne og peger frem mod nye uudforskede territorier.

Nyt navn øverst på Roskilde Festivals plakat er den canadiske rapper DRAKE, som tilhører hiphoppens absolut tungeste liga.

I 2014 står han side om side på Roskilde Festivals plakat med legender og giganter som THE ROLLING STONES, ARCTIC MONKEYS, DAMON ALBARN, STEVIE WONDER, ARTO LINDSAY, CARCASS, OUTKAST og LES AMBASSADEURS feat. SALIF KEITA, AMADOU BAGAYOKO and CHEICK TIDIANE SECK.

Flere nichefestivaler på én gang
Med indtil videre 156 artister fra over 30 forskellige lande samlet på otte scener er et visit på Roskilde Festival 2014 som at besøge mange nichefestivaler på én gang. Mens rocken ruller ufortrødent derudaf med DEFTONES, KASABIAN, MOGWAI, PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS, INTERPOL og SKAMBANKT, kan du også glæde dig til potente hiphopkoncerter med PUSHA T, CHANCE THE RAPPER og EARL SWEATSHIRT.

Og med MAJOR LAZER og TRENTEMØLLER på Orange scene fortsætter Roskilde Festival i 2014 traditionen med at udbrede mange grene af den elektroniske musik til de store publikumsmængder.

Morgendagens stjerner er fundamentet
Også i 2014 er vores fundament de stilskabende artister, der skubber til genrerne og bryder med dine forventninger.

Navne som A$AP FERG, CONNAN MOCKASIN, DARKSIDE, FUTURE ISLANDS, FUTURE OF THE LEFT, HAIM, KELELA, SLEIGH BELLS, THE MEN og WARPAINT er blot få bud på kunstnere, som kan vække genlyd i årene fremover. Og især den psykedeliske musik står til en genkomst med stærke kandidater som HOOKWORMS, THE HORRORS og vores hjemmedyrkede SPIDS NØGENHAT.

Vi glæder os til de mange møder mellem unge og ældre giganter på vores scener. Og vi er sikre på, at det endelige program med lidt over 160 artister er i stand til at udfordre og begejstre også dig, der tager på Roskilde Festival for at udforske helt nye navne og indtryk.

SE BANDLISTEN

KØB BILLET

Drake er blandt de nye hovednavne til Roskilde Festival 2014.
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...