D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
tirsdag 13.08.13

Roskilde Festival bakker op om Strøm

Når Strøm Festival i disse dage fejrer den elektroniske musik rundt omkring i København, er det med støtte fra Roskilde Festival.

Roskilde Festival bakker økonomisk op om tre udvalgte Strøm-events, som på forskellige måder går i tråd med det brede perspektiv på elektronisk musik og anderledes formidling og brugerinvolvering, som også Roskilde Festival står for. Det er en naturlig forlængelse af Roskilde Festivals fornyede fokus på elektronisk musik med bl.a. Apollo-scenen fra 2012, forklarer Head of Music & Creation Anders Wahrén:

”Det er oplagt for os at være involveret, når f.eks. Jah Tubbys bringer deres lydsystem til Danmark, fordi de har været med til at lægge kimen til det, som mange af vores publikummer går og leger med hele vinteren for at kunne have sommerens fedeste anlæg. På samme måde er det lige for, at vi bakker op om det første Boiler Room-arrangement på dansk grund, der forhåbentlig kan give dansk elektronisk musik endnu et vindue til udlandet,” udtaler Anders Wahrén. Boiler Room streames fra en hemmelig lokation i København og er desuden støttet af MXD.

Udover de to nævnte arrangementer, har Roskilde Festival også hjulpet med til at få The Haxan Cloak (UK) sat i spil i de underjordiske cisterner under Søndermarken. En koncert der allerede nu er udsolgt.

"Sidste år samarbejdede Roskilde og Strøm produktionsmæssigt, ved at Apollo-scenen rykkede ned i Enghaveparken. I år har vi taget skridtet videre og samarbejder nu også om indhold, hvilket, jeg som festivalchef synes, er utrolig fedt og helt oplagt, ikke bare for Strøm og Roskilde Festival, men også for elektronisk musik generelt," udtaler Frederik Birket-Smith fra Strøm.

Oplev JAH TUBBYS WORLD SYSTEM allerede nu på onsdag d. 14. august (RUST, København). Samme dag spiller også udsolgte THE HAXAN CLOAK (Cisternerne, Købehavn). BOILER ROOM PRESENTS LIVE FROM STRØM går live på boilerroom.tv fredag d. 16. august.

Læs mere på www.stromcph.dk

Apollo i Enghaveparken til Strøm 2012 - foto: Adam Garff
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...