D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
mandag 17.06.13

Roskilde Festival går forrest med økologi

Roskilde Festival har sammen med Fødevarestyrelsen udviklet et regelsæt det gør at du i 2013 kan finde Det Økologisk Spisemærke på nogle af festivalens madboder.

Normalt er det kun etablerede restauranter der må skilte med Det Økologiske Spisemærke, men gennem mere end et år har Roskilde Festival sammen med Fødevarestyrelsen udviklet Det Økologiske Spisemærke til events. Dette betyder at du på sommerens Roskilde Festival kan finde det velkendte statskontrollerede ”ø-mærke” på facaderne af udvalgte boder.

Det Økologiske Spisemærke findes i guld-, sølv- og bronze-versioner. Guld betyder, at boden anvender 90-100 % økologiske råvarer, sølv betyder, at boden anvender 60-90% økologi og bronze betyder, at boden anvender 30-60% økologi.

Ud over arbejdet med Det økologiske Spisemærke forpligter Roskilde Festival og madboderne på festivalen sig til at anvende en lang række økologiske råvarer. Alle mejeriprodukter og al kaffe på festivalen er økologisk, og i 2013 vil du også kunne købe økologisk vin og juice. Roskilde Festivals målsætning er, at 30 % af alle råvarer, der bruges på festivalen i 2013, skal være økologiske.

Så hold udkig efter disse mærker på boderne på festivalen.

Se mere på www.økologisk-spisemærke.dk.

Økologisk spisemærke
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...