onsdag 05.06.13

Roskilde Festival offentliggør fuld spilleplan

Find ud af hvornår alle 195 navne spiller.

SE SPILLEPLANEN eller DOWNLOAD PDF-version

Tænd printeren og spids blyanten eller læn dig tilbage i sofaen med din smartphone. Det er tid til at gå på opdagelse og planlægge din rute gennem et virvar af genrer, kunstnere og nationaliteter. Du kan også igen i år sammensætte din helt egen skræddersyede spilleplan, hvor kun dine personlige favoritter optræder.

Et puslespil af format
Roskilde Festivals programlæggere har arbejdet helt indtil 11. time med at gøre den færdige spilleplan så lydefri som overhovedet muligt. Og selvom alle tænkelige hensyn er taget, er det svært helt at undgå sammenstød i spilleplanen for visse dele af publikum.

Vi bliver altid bekræftet i, at vores publikum elsker mange forskellige slags musik, når spilleplanen ser dagens lys. For uanset hvor meget vi anstrenger os for at undgå sammenfald mellem forskellige artister, som appellerer til de samme mennesker, er der altid nogen, der vil have det hele med og ikke kan bære at måtte gå glip af en koncert.

Vi ved af erfaring, at ændringer kan forekomme helt op til sidste øjeblik, når et band booker deres fly eller lignende. Derfor husk endelig at tjekke den endelige udgave af spilleplanen, inden det går løs!

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...