D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
tirsdag 01.07.14

Se dokumentar om Pussy Riot på Roskilde

DR2 Dokumania og Roskilde Festival præsenterer den prisvindende dokumentarfilm på Gloria-scenen torsdag 3. july kl. 23:30.

For en uge siden offentliggjorde vi, at to medlemmer fra Pussy Riot giver en tale på Roskilde Festival, og at vi har doneret midler til aktivisternes nystiftede organisation.

Sammen med  DR2 Dokumania præsenterer vi Pussy Riot en gang mere. Mere specifikt drejer det sig om visningen af den prisvindende dokumentarfilm Pussy Riot - A Punk Prayer om de tre kvinder. Du kan se den på vores Gloria-scene torsdag 3. juli kl. 23:30.

Filmen fortæller historien om tre unge kvinder, som bliver idømt fængselsstraffe efter de opførte en "punkbøn" i Moskvas hovedkatedral. Sagen får hurtigt international opmærksomhed og gruppen bliver et symbol på kampen for ytringsfrihned i Rusland. Men hvem er i virkeligheden under anklage i sagen - tre unge aktivister eller det samfund de lever i? Filmen går helt tæt på de tre piger under retssagen og er med når familie og venner tegner et portræt af de feministiske pionerers kamp mod de russiske magthavere.

Filmen introduceres af den danske dokumentarinstruktør Christoffer Guldbrandsen.

Dokumentaren sendes også på DR2 fredag 3. juli kl. 23:30. Filmen bliver også gjort tilgængelig på dr.dk/tv fra torsdag 2. juli og 30 dage frem.

Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...