D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
tirsdag 02.04.13

SKAL DIN LEJR VÆRE MED TIL AT FESTE MED STIL?

Reservér plads til din lejr og vær med til at gøre Clean Out Loud til Roskilde festivalens reneste og mest festlige campingområde.

Du og din camp kan på forhånd reservere en attraktiv plads tæt ved Bycenter Øst, blive en del af et fællesskab der fester igennem med stil og samtidig bevise, at det er muligt at holde Roskilde Festival ren.

Clean Out Loud sætter fokus på, hvordan festivaldeltagerne kan være med til at reducere mængden af skrald på Nordens største festival og samtidig have en fest! Vi skaber et fællesskab, hvor alle kan være med. Som deltagere i Clean Out Loud vil jeres camp bidrage til et bedre miljø på festivalen og samtidig være med til fede events, arrangeret af jer selv og de andre camps i området!

For at reservere en plads i P, tæt på Bycenter Øst, skal din camp være klar til at deltage helhjertet i Clean Out Loud. Det betyder, at I skal efterlade jeres campingområde, som da I ankom til festivalen, at I skal bakke op om Clean Out Loud ved at deltage i events eller arrangere events i jeres camp. Det kan være alt lige fra konkurrencer, skraldeløb, -spil, fest eller hvad jeres camp nu finder på. Kun kreativiteten sætter grænser!

Clean Out Loud er et samarbejde mellem Roskilde Festival, Roskilde Festival Højskole og Vallekilde Højskole. Det er de kreative elever fra Vallekilde Højskoles Do-It-Yourself linje, der frygtløst kaster sig ud i arbejdet med at ændre festivalens affaldskultur. Clean Out Louds mål er at skabe en renere festival, hvor vi hjælper hinanden med finde alternative løsninger til at håndtere de store mængder skrald, der produceres på festivalens campingområder.

Tag din camp i hånden, reservér plads og vær med til at skabe de sejeste events, der øger fællesskabet og er med til at gøre festivalen endnu bedre!

Læs mere om Clean Out Loud her.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du og din camp bliver en del af Clean Out Loud kan du kontakte Linnea Soldtved Jensen.

Clean Out Loud
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...