D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
tirsdag 12.02.13

Slå til inden 1. marts og spar penge

Når vi rammer årets tredje måned, hæver vi billetprisen med 100 kr.

Det kan godt betale sig at sikre sig sin billet tidligt.

En billet til Roskilde Festival koster lige nu 1.790 kr. Vi har siden billetsalgsstarten i december fastholdt billetprisen fra 2012. Men fra første marts hæver vi prisen med 100 kr. Så slå til nu hvis du gerne vil købe til den fordelagtige pris.

Betal din billet i bidder – tilbud udløber 1. marts
Vil du gerne bide billetprisen over i flere dele, skal du heller ikke vente. Tilbuddet om at betale billetten i fire rater udløber også 1. marts. Hver rate er 477,50 kr. (ekskl. gebyrer). Første betaling sker ved købet, og herefter trækkes pengene automatisk 1. marts, 1. april og 1. maj 2013. 

Hvad du får med i billetten
Du får en 8 dages oplevelsesrejse! Du får adgang til én af verdens mest unikke musik- og kunstfestivaler med over 200 optrædende musiknavne på 8 scener og et væld af kunst- og performance-oplevelser – mange af dem skabt af publikum selv. Du kan gratis slå dit telt op i en klimavenlig festivalby, hvor du har gratis adgang til bl.a. badesø, biograf og skatepark. Når du køber en billet, er du også med til at støtte børn og unge i hele verden, da hele Roskilde Festivals overskud doneres til humanitære og kulturelle formål.

Så hvad venter du på?

Foto: Vegard S. Kristiansen
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...