D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
fredag 14.06.13

Slip for at undvære din telefon - Oplad den i lommen.

I samarbejde med Volt kan Roskilde Festival i år tilbyde et nyt og smart alternativ til de traditionelle opladningsboder.

I stedet for at aflevere din telefon til opladning, kan du hos Volt leje et lille håndholt mobilbatteri, der oplader telefonen i din lomme mens du er til koncert, chiller i campen eller går på opdagelse på festivalpladsen. Volt kan benyttes med stort set alle telefoner, lige fra de nyeste smartphones til de godt slidte nokia'er.

Volt blev sidste år testet i BYcenter Vest med stor succes og udsolgt efter kun 2 dage. I år udvides kapaciteten og Volt vil derfor kunne findes i både BYcenter Vest, BYcenter Øst og i det nye område ved Apolloscenen. -Se kortet.

Grundet den store succes sidste år, anbefaler vi at booke servicen på forhånd, hvis man gerne vil have fingrene i de nye mobilbatterier. Det eneste du skal gøre for at booke et batteri er, at gå til getvolt.dk, hvor du også kan læse mere om hvordan servicen fungerer.

Servicen koster 99 kr online for hele festivalen + 200 kr i depositum for mobilbatteriet. Servicen inkluderer 2 batteribyt om dagen, så du altid har frisk strøm til telefonen i lommen.

Hvis du er på Instagram, kan du vinde et Volt battei til din telefon.
Sådan deltager du:
Upload et billede af din reaktion, når du ser at din telefon lige er løbet tør for strøm. Tag det med #rf13 og #getvolt. Konkurrencen slutter onsdag d. 19. juni.

Volt -Oplad din telefon i lommen.
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...