D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
fredag 14.09.12

Støt en god sag - køb en dør

Dørene fra vores udstilling, Open Borders, er nu til salg.

Mangler du en dør? Så klik ind på Genbyg.dk og køb en af dørene fra årets vinderprojekt i Build What Here-konkurrencen. Pengene fra salget doneres til velgørende formål.

Build What Here er en konkurrence, som Roskilde Festival og Dansk Arkitektur Center har afholdt sammen for andet år i træk. Vinderprojektet, Open Borders, blev opført i Poor City under årets Roskilde Festival og på Dansk Arkitektur Center. Udstillingen var en del af Roskilde Festivals Standpunkt-kampagne om asylansøgeres forhold i Danmark.

Vinderprojektet bestod af 300 døre, som er doneret af LH Hockrup. Dørene er fra forskellige årstal og med forskellige farver og størrelser.

Ideen med Open Borders og udstillingen på Dansk Arkitektur Center var at symbolisere den virkelighed, som asylansøgere oplever, når de kommer til Skandinavien. Nogle døre var låst, mens andre stod på klem eller var åbne. Andre steder kunne man forsøge at ringe eller banke på for at komme om på den anden side af døren.

Udstillingen blev designet af fem studerende fra Arkitektur og Design på Aalborg Universitet, som kalder sig for Tegn og Gæt.

KØB DØRENE HER

Foto: Danni Nielsen
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...