D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 06.02.13

Tego Calderón til Roskilde Festival 2013

Chinese Man og Mokoomba føjer ligeledes solstråler til musikprogrammet.

Dagens urbane pakke er en tretrinsraket, der afsøger så forskellige destinationer som Frankrig, Zimbabwe og Puerto Rico.

TEGO CALDERÓN (PR) kommer til Roskilde Festival på sin første skandinaviske turné nogensinde – det er første gang i seks år, at reggaeton-kongen er i Europa. Reggaeton er en krydsning af spansksproget rap, salsa, dancehall og andre tropiske beats – genren har sit udspring i Puerto Ricos fattigste kvarterer. Tego Calderón er en af dem, der fik musikgenren til at vokse sig stor både i og uden for slummen.

CHINESE MAN (FR) får festen til at spinde fra deres turntables med et mashup af funk, house, jazz, reggae og hiphop. Det franske dj-kollektiv består af en gruppe musikelskere med en bred indgangsvinkel til turntablism og en forkærlighed for obskure samples og støvet nostalgi. Med visuals og vokalister hen over det alsidige sammenkog bliver her alle tiders mulighed for at fejre Slangens År på Roskilde Festival.

MOKOOMBA (ZW) lyder som et helt koncentrat af afrikanske traditioner – fyldt med svaj i hoften, håndklap og festlige messingblæsere. Med deres egen tonga-minoritets sprog og rytmer som udgangspunkt smider Mokoomba funk, pop og latin-rytmer oven på, og som ekstra glasur har bandet en pragtfuld frontmand og forsanger i Mathias Muzaza. Opløftende dansemusik, som man næsten bliver solbrændt af bare at lytte til.

SE BANDLISTEN

Tego Calderón bringer reggaeton til Roskilde - en krydsning af spansksproget rap, salsa, dancehall og andre tropiske beats.
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...