D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
torsdag 02.05.13

Tilmeld dig Camp of the Year-konkurrencen nu!

I år ændrer vi spillet. Har din lejr det, der skal til, for at blive årets lejr på Roskilde Festival?

Roskilde Festival handler om så meget mere end hvad der sker på festivalpladsen. Hvert år beriger flere og flere lejre campingområdet med vilde events, fede fester, kreative temaer og kærlighed nok til at dele ud af – og sørger på den måde for, at alle har den specielle Orange Feeling, når musikken starter.

I år vil Roskilde Festival igen hædre de lejre, der gør ventetiden til en helæt speciel oplevelse ved at kåre Camp of the Year. Traditionen er flere år gammel, men i år ændrer vi reglerne med det mål at give magten tilbage til festivaldeltagerne.

Daglige vindere bliver valgt efter tema
I år vinder de daglige vindere efter temaer, der afspejler de mange facetter, der udgør en perfekt lejr på Roskilde Festival. Er din lejr den mest bæredygtige? Holder I de vildeste fester? Gør I mest for at gøre campingområdet til et fantastisk sted at være? Har I det mest gennemførte tema? Er I en lejr, der formår at starte festen fra dag ét? Så har din lejr muligheden for at vinde en af de daglige konkurrencer – og måske til sidst løbe med trofæet som Camp of the Year.

Hver dag vil vores panel af kompetente lejr-eksperter besøge de tilmeldte lejre og nominere tre lejre, der derefter mødes på ærens slagmark for at afgøre hvem, der er årets Early Bird Camp, Party Camp, Sustainability Camp, Theme Camp og Community Camp.

Lørdag mødes alle lejre, der i løbet af festiavallen har været nomineret, og stemmer om hvem af de daglige vindere, der er de mest fortjente vindere af Camp of the Year-konkurrencen 2013.

Præmier og billetter
Ud over æren kæmper de tilmeldte lejre om et trofæ, som er lavet af den originale teltdug fra den allerførste Orange Scene. Alle tidligere års vinderlejres navne er indgraveret i trofæet, der som bonus også fungerer som ølbong! De tidligere vindere er: Where is the Love (2006), Den Svedig Kalkun (2007), Topgun Camp (2008), Camp Find Holger (2009), Camp Crazy Legs (2010 og 2011) og Camp Burt Reynolds (2012).

Udover det prestigefulde trofæ modtager den vindene lejr unikke Camp of the Year-t-shirts og seks billetter til Roskilde Festival 2014.

Tilmeld jer til konkurrencen her: https://www.research.net/s/COTY13

Eller besøg os på Facebook

 

Camp Farmer Dating var de første Daily Winners i 2012
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...