D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 02.07.14

Torsdag med tryk på

Så er der ikke længe til, at festivalpladsen åbner. Det betyder mange mennesker og ikke mindst ekstra tryk på trafikken.

Begivenheden, vi alle venter på, er nær: åbningen af festivalpladsen. Pladsen åbner for alle klokken 17:00. Allerede klokken 17:15 er den første kunstner klar til at indtage Apollo-scenen, og Outkast åbner Orange Scene klokken 18:30. Der vil være mange mennesker, som vil ind på pladsen, når den åbner, så forvent noget ventetid. Men hvis du kommer i god tid, skal du nok komme ind, som en af de første.

Kom tidligt
Du behøver ikke vente med at komme til musikken starter. Hvis du kommer tidligere på dagen, kan du opleve den unikke atmosfære på campingpladsen, hvor 70.000 festivalgæster har arbejdet hele ugen på at opbygge en midlertidig by fyldt med temalejre, musik, aktiviteter og the orange feeling. 

Transport til festivalpladsen
Åbningen af festivalpladsen vil også betyde, at der vil være ekstra trafik på motorvejen omkring Roskilde. Kommer du fra København, anbefaler vi derfor, at du tager toget. DSB har desuden indsat særtog til og fra Roskilde fra hele landet. Tager du bilen fra København, kan du køre ad Hovedvejen fra Ringsted eller ind fra Solrød via Køgevej.

For at komme nemmest til festivalpladsen fra Roskilde er der indsat tog direkte fra Roskilde Station (spor 7) til Entrance Platform (Camping West). Det tager ca. tre minutter. Du har også mulighed for at snuppe en shuttle-bus non-stop mellem Roskilde Station (Østergade) og Entrance East/West. 

Har du billet, men endnu ikke fået armbånd, skal du forbi en af vores indgange (se kort) og have din billet byttet til et armbånd. Først herefter har du adgang til festivalpladsen.

Parkering
På Roskilde Festival tilbyder vi parkering til dem, der ankommer i bil. Parkering er generelt gratis, men hvis du ønsker at parkere tæt på festivalen, kræver dette en parkeringsbillet. Der er store parkeringsområder i området omkring festivalen, så der burde være plads til alle – også torsdag. Skulle alle vores parkeringsområder blive fyldt op, vil det være muligt at finde parkering i Roskilde by.

Hjemrejse med offentlig transport
Efter sidste koncert på Orange scene kører der tog til København H 23:53, 00:53 og 01.26 fra Trinbrættet, Camping West.

Ligeledes vil der være busser direkte til København fra Maglegårdsvej. De holder klar efter sidste koncert.

Endvidere kører der fra Indgang East natten igennem busser til Roskilde Station og København

Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...