D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
tirsdag 07.05.13

Vær med til at hjælpe festivalen godt i gang

Du kan være med til at sikre, at åbningen af dette års festival kommer til at forløbe efter planen, og sikre dig selv en god plads på campingområdet.

På Roskilde Festival er der en unik tradition for at publikum er med til at præge Festivalen. Det gælder alt fra kunst og kulturelle indslag til at give en hjælpende hånd hvor der er behov for det.  Derfor har vi i år lavet et tiltag hvor du kam deltage aktivt i at bygge de venterområder som vi med succes har haft i forbindelse med åbning ind til camping de seneste 2 år.

Weekenden før festivalen åbner (22. og 23. juni) har vi brug for en hjælpende hånd til opstilling af hegn i de fem midlertidige venteområder, som festivaldeltagerne kan opholde sig i, indtil campingområderne åbner lørdag d. 29. juni kl. 18.00.

Som en tak for hjælpen tilbyder vi dig en reserveret plads i det campingområde, som har været benyttet som midlertidigt venteområde indtil lørdag d. 29. juni kl. 18.00. Herefter kan du i ro og mag sætte dit telt op i det reserverede område.

Vi skal bruge 40-50 personer, som har lyst til at hjælpe med opstilling af midlertidige venteområder i weekenden før festivalen. For spørgsmål eller tilmelding kontakt venligst Lars Hintze på lars.hintze@roskilde-festival.dk Pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet.  

Hvilke områder kan man reservere
Der er i alt 5 områder som op til åbningen benyttes som venteområder

Vest:
2 arealer i område C

Øst:
Område M
Område N

Syd:
Område P

Hvad skal du lave og hvornår
I samarbejde med festivalens frivillige skal der opsættes hegn til køsystemer og afmærkning af venteområderne. Arbejdet starter lørdag den 22. juni kl. 8.00 og områderne forventes at være færdigbygget søndag kl. 18.00.

Vi forventer at du arbejder minimum 8 timer inden for dette tidsrum.

Foto: Søs Bell Andersen
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...