D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
tirsdag 04.06.13

Varieret musikpakke fuldender Roskildes program

Sidste buket navne er Den Sorte Skole, Drenge, Orgi-E / Klamfyr, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Woodlands.

Roskilde Festival nærmer sig med stormskridt. I morgen offentliggør vi den fulde spilleplan – allerede i dag løfter vi sløret for en bunke musiknavne, som du også vil finde i det tætpakkede skema sammen med Metallica, Rihanna og de utallige andre.

DEN SORTE SKOLE (DK) er danske copy/paste-konger. Drengenes seneste skive, brygget på 300 gamle vinylplader, er mere globalt duftende, udfordrende og syret end tidligere: Et nyt, modigt spadestik i en anderledes musikalsk muld – samtidig varsler de talentfulde sample-troldmænd et par helt jomfruelige tracks til at sætte festen i gang med.

DRENGE (UK) skaber med få midler et skønt rabalder, der i traditionen fra den bedste punk, grunge og støjrock kombinerer musikalitet, væmmelse og frisat frustration.

ORGI-E / KLAMFYR feat. F1RSTEHOLDET & OPA OPA ORKESTAR (DK) har sat Københavns mytiske Vestegn på hiphoplandkortet. Det stolte bysbarn og Suspekt-medlem fortsætter traditionen fra sin X-ratede trio med masser af hård, dansksproget hiphop.

KIRSTINE STUBBE TEGLBJÆRG (DK) er en af Danmarks mest berømte sangstemmer ude i det store udland grundet sin fortid hos det internationalt berømmede band Blue Foundation. Hun er vendt forandret tilbage med albummet Hamskifte.

WOODLANDS (SE) består af medlemmer fra First Floor Power, The Plan og Komeda. Den karismatiske vokalist Sara Wilson træder med dette band endelig ind midt på scenen. Med trioens skævt muntre, diskret melankolske folkrock har den klokkeklare stemme fået det perfekte bagtæppe til at blomstre videre på.

SE BANDLISTE 

Den Sorte Skole - foto: Kristoffer Juel Poulsen
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...