D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 26.03.14

Vil du være frivillig på Roskilde Festival 2014?

Du kan for en kort periode skrive dig på den officielle venteliste, så øger du chancen for at sikre dig en plads i Roskilde Festivals fællesskab af engagerede frivillige.

Vil du være frivillig på Roskilde Festival 2014, så er vores ansøgningsskema til ventelisten netop blevet tilgængelig. Men skynd dig – du kan kun søge frem til d. 9 april.

Efter vi har modtaget alle ansøgningerne, vil vi matche ansøgerne med hvor der er behov for en indsats. Da vi ikke endnu ved, hvor mange frivillige der er brug for til Roskilde Festival 2014, kan vi desværre ikke garantere dig et engagement, selvom du er skrevet på ventelisten.

Vi vil samtidig gøre dig opmærksom på, at størstedelen af de frivillige på Roskilde Festival lægger en indsats for lokale idrætsforeninger, som udfører serviceopgaver for Roskilde Festival. Du kan derfor undersøge hvilke lokale foreninger, der udfører arbejde for Roskilde Festival og søge direkte hos dem.

Ellers vil der løbende blive opslået forskellige frivillige indsatser op på vores hjemmeside, hvor vi vil opfordre dig til at holde øje med om der er en indsats, der passer til netop dig.

Tilmelding til ventelisten for frivillige er nu lukket.

Foto: Kasper Fladmose
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...