D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
tirsdag 05.08.14

Vind Roskilde 2015-billet: Stem på bedste billede

Hjælp os med at vælge det allerbedste billede taget af publikum. Alle der afgiver en stemme er med i lodtrækningen om en billet til Roskilde 2015.

Hvad udgør et godt Roskilde-billede? Fjollede kostumer og Roskildeficerede sportsgrene, skumfester, intime øjeblikke eller store øjeblikke foran Orange Scene? Forslagene er mange i vores konkurrence om dette års bedste billede taget af publikum.

Men hvilket billede er det allerbedste? Det bestemmer I.

Vi har sammen med fotograf Helena Lundquist håndplukket 10 finalister blandt de mange billeder, vi har modtaget. Vi beder nu dig om at stemme på din yndling. Alt du skal gøre er at kommentere på dit favoritbillede, HVORFOR dette specifikke billede fortjener at vinde (en sætning er nok, men vi skal have et argument). Dette inkluderer dig automatisk i lodtrækningen om en billet til Roskilde 2015. Bemærk, likes tæller ikke her – kun kommentarer.

Følg linket nedenfor til vores Facebook-galleri. Billedet med flest kommentarer (kun én kommentar per person) vinder konkurrencen om bedste publikumfoto. Du kan stemme indtil Monday 11. august kl. 10:00.

STEM PÅ DET BEDSTE BILLEDE

En af kandidaterne for bedste publikumfoto - foto: Jakob Aabling-Thomsen
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...