D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 14.11.12

Volbeat, Sigur Rós, Kvelertak og Goat til Roskilde Festival 2013

Nordisk musikpakke sparker festivalsæsonen i gang.

Roskilde Festival arbejder allerede ihærdigt på at sammensætte et musikprogram, der kan måle sig med de sidste års succeser. Vi lægger fra land med en alsidig nordisk pakke, der har lidt for næsten enhver smag.

VOLBEAT (DK) er gået fra at være nordiske favoritter til et megatungt navn på den internationale metalscene. I 2013 kommer Volbeat til at støde hårdere igennem end nogensinde. En ny, galopperende rockplade er på stepperne til foråret. Hjemkomsten på Roskilde Festival bliver et stolt gensyn med nogle lokale helte, hvis verdensdominans er ved at være en realitet.

SIGUR RÓS (IS) er tilbage på Roskilde Festival for første gang siden 2006. Deres abstrakte og poetiske fremtidsrock har gjort dem til en unik institution på den moderne musikscene. Islændingenes sidste plade Valtari viste dem fra deres mest tyste side. På dobbeltalbummet Innni fra 2011 kan man forvisse sig om Sigur Rós’ kvaliteter som rockband foran publikum. 

KVELERTAK (NO) har skabt iltmangel hos det internationale publikum med deres potente blanding af hardcorepunk, black metal og garagerock. Roskilde Festival havde følerne ude tidligt og fik de tunge drenge i nettet som første booking i denne festivalsæson.

GOAT (SE) spiller psykedelisk rock med afrikansk bismag. Med elguitar, harmonika, orgel og en veludviklet sans for funk og trance inviterer Goat os med på en vild tur mod en spraglet parallelverden. Debutpladen World Music er en af Nordens mest hypede og roste af sin art i 2012.

Så er vi i gang!
Med dagens offentliggørelser har vi som altid sat barren højt for et nyt sommerhøjdepunkt fyldt med musikalske smagsindtryk og overraskende oplevelser. Vi glæder os til at forme endnu et musikprogram, der når rundt i alle tænkelige genrer, kulører og tonelejer.

Billetsalget starter 1. december 2012. 

SE BANDLISTEN

Volbeat er gået fra at være nordiske favoritter til et megatungt navn på den internationale metalscene.
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...