D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
fredag 11.07.14

Roskilde Festival har fået en elektronisk lillesøster

Roskilde Festival er veloverstået, men vi har flere spændende events resten af sommeren.

Det er nu nogle dage siden, at Roskilde Festival 2014 sluttede, og det er stille og roligt ved at blive tid til for alvor at vende tilbage til den virkelige verden. Heldigvis er sommeren stadig lang, og udover Roskilde Festival arbejder vi på et par spændende events i august. 

Corabelle - Roskilde Festivals elektroniske lillesøster

Den 23. august præsenterer Roskilde Festival-gruppen Corabelle for første gang. Corabelle er et elektronisk event, som foregår i det smukke Hedeland i Høje Taastrup Kommune ca. 30 minutter fra København. Den australske duo Knife Party er et af hovednavnene på Corabelle, og de spiller deres første koncert i Danmark nogensinde på Corabelle den 23. august. Chase & Status DJ set & Rage er Corabelles andet hovednavn, og de der var til Chase & Status’ koncert på Roskilde Festival i 2013 ved, at der er et brag af en fest i vente. Corabelles line-up byder derudover på legendariske Moodymann, Nina Kraviz, Alo Wala og Tropkillaz – og flere vil løbende komme til. Like Corabelles Facebook-side for at holde dig opdateret på programmet til årets elektroniske fest under åben himmel.

Der er stadig early bird billetter til salg, så hvis du køber din billet senest søndag d. 13. juli kan du få den til 495 kr. (eks. gebyr). Herefter stiger prisen til 545 kr. (eks. gebyr). Køb billetter til Corabelle her eller læs mere på corabelle.dk.

 

 

Corabelle
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...