D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Om Roskilde Festival

Roskilde Festival er Nordeuropas største kultur- og musikfestival og har eksisteret siden 1971. Vi er en non-profit organisation, der består af ca. 50 fastansatte og tusindvis af frivillige.

Frivillige
Under selve festivalen vokser antallet af frivillige, ulønnede medarbejdere til ca. 32.000, som enten arbejder i festivalboderne, bygger scener, passer på folk, telte og biler eller andet. De fleste af de frivillige kommer fra områdets kultur- og idrætsforeninger. Hovedparten af boderne, som er opstillet på festivalen, tilhører foreninger. Det er bl.a. deres ansvar at sørge for mad- og drikkevarer. Det er alle boderne med hver deres særpræg og alle de frivillige fra foreningerne, som er med til at skabe den helt unikke, intime stemning, som festivalen også er kendt for.

Non-profit forening bag festival
Foreningen Roskilde Festival er arrangør af Roskilde Festival. Foreningens formål er at støtte initiativer, der er til gavn for børn og unge samt at støtte humanitært og kulturelt arbejde. Foreningens arbejde er uafhængigt af partipolitik og har ingen geografiske grænser. 

Foreningens bestyrelse består af seks medlemmer, som vælges på den årlige generalforsamling.

Foreningen har ansat en CEO, Henrik Rasmussen, der sammen med en direktion står for den strategiske ledelse. Direktionen består ud over Henrik Rasmussen af Signe Lopdrup.

Kontakt

Roskilde Festival
Havsteensvej 11
4000 Roskilde

Telefon
Fax
E-mail

:
:
:

(+45) 46 36 66 13
(+45) 46 32 14 99
info@(delete this text from the mail address)roskilde-festival.dk

Roskilde Festival
Festivalpladsen
Darupvej 19
4000 Roskilde

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...