D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Hjælp Østdanmark med at vinde indsamlingsdysten

Danmarks Indsamling 2013 ruller ud over det danske land i januar. Det hele kulminerer den 8. februar, men forberedelserne er allerede i fuld gang – kampen skal vindes af Østdanmark! 

Roskilde er værtsby for Østdanmarks Indsamling, og du kan være med til at sikre, at vi vinder indsamlingsdysten med resten af Østdanmarks borgere, virksomheder og foreninger. Sammen kan vi gøre en stor forskel i Afrika.

FIRE LANDSDELE KÆMPER MOD HINANDEN – SAMMEN
Danmark er i år blevet inddelt i fire landsdele – Østdanmark, Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark – som skal kæmpe med og mod hinanden om at samle mest ind og tilsammen gøre en stor forskel i Afrika.

Danmarks Indsamling kulminerer i et indsamlingsshow, som DR1 sender live fra de fire værtsbyer fredag den 8. februar 2013.

ET UNIKT SHOW I ROSKILDE DOMKIRKE
Roskilde Festival og Roskilde Kommune er vært for Østdanmarks Indsamling 2013, derfor lægger Roskilde Domkirke unikke rammer til det store indsamlingsshow for Østdanmark den 8. februar.

Læs mere om indsamlingsshowet i Roskilde Domkirke, og vær sikker på at få en billet

HVAD ER DANMARKS INDSAMLING?
Danmarks Indsamling 2013 er en fælles indsamling til fordel for Afrika, som DR og 12 af Danmarks største humanitære organisationer står bag. Organisationerne arbejder for at hjælpe Afrika ud af fattigdom. Siden 2007 har danskerne har samlet næsten 500 mio. kr. til udviklingsprojekter i Afrika via Danmarks Indsamling.

Læs mere om Danmarks Indsamling og de projekter, vi samler ind til i 2013

DU KAN GØRE EN FORSKEL
Lad os give jyderne og fynboerne baghjul og vise, at vi i Østdanmark kan vinde indsamlingsdysten. Du kan deltage og støtte nogle af de indsamlingsinitiativer, der allerede er arrangeret af borgere og foreninger i Roskilde og resten af Østdanmark. 

Se en oversigt over indsamlingsinitiativer her 

Du kan også gøre en stor forskel ved selv at lave et indsamlingsinitiativ. Hvis du engagerer din familie, dine kolleger, din skole eller andre, får vi samlet endnu flere penge ind. Lav en auktion, et natteløb, donér dine frokostpauser eller din tid. Mangler du inspiration?

Vi har samlet nogle eksempler på, hvad du kan gøre her

HVORFOR ER ROSKILDE FESTIVAL MED?
Fordi vi tror, vi kan give mere kant og kvalitet til Danmarks Indsamlings show. Og fordi frivillighed, engagement og almennyttighed er kerneværdier i vores organisation. 

MELD DIG TIL PÅ FACEBOOK
Gå ind og like Danmarks Indsamling og meld dig til Østdanmarks Indsamlings event her: www.facebook.com/danmarksindsamling

TAK TIL ØSTDANMARKS INDSAMLINGS SPONSOR:

Østdanmarks indsamlingsshow

Få en unik oplevelse i Roskilde Domkirke

Din donation

Her kan du direkte støtte Østdanmarks Indsamling og hjælpe din landsdel med at vinde indsamlingskampen. Du har mulighed for at starte en bølge og dele på Facebook og Twitter. Støt her

Se video fra borgmester i Roskilde Kommune, Joy Mogensen
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...