D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Dit initiativ

Du kan gøre en forskel i Afrika og vise, at Østdanmark har de mest engagerede borgere. Indsamlingsinitiativer må gerne startes inden Danmarks Indsamling, så vi kan nå at samle en masse penge ind. Her kan du se, hvordan du kan gøre det.

  • Du kan lave egne indsamlingsinitiativer til Danmarks Indsamling – engagere dine venner, familie, kolleger i, at vi får samlet så meget som muligt ind til projekterne.
  • Lav aktiviteter folk kan engagere sig i (f.eks. løb, cykelløb, fælles fitness, ʻGå for Afrikaʼ osv.) Folk betaler for at deltage og/eller virksomheder, forældre el.lign. giver penge pr. løbet/cyklet/ hoppet/danset/svømmet kilometer.
  • Lav produkter, folk kan købe (smykker, indkøbsposer osv., f.eks. sponsoreret af virksomheder)
  • Lav arrangementer, der er doneret, som folk kan betale for at komme til (f.eks. koncerter, standup-shows, foredrag, kokkeskole osv.)
  • Virksomheder eller forretninger, kan donere pr. kunde i deres butik i januar.
  • Lav åbent hus på steder, hvor der normalt ikke er adgang (hvor folk så betaler entré, der går til indsamlingen). Man får en unik oplevelse og gør en god gerning.
  • Virksomheder hvor medarbejderne gør en indsats (f.eks. donerer overtidsbetaling, donerer én dag hvor de arbejder gratis, og virksomheden så giver deres løn til indsamlingen, donere frokostpauser i januar osv.)
  • Udnyt større folkeforsamlinger, hvor man har folks opmærksomhed. Er der f.eks. en håndboldkamp med 2500 tilskuere, så benyt lejligheden til at få nogle penge ud af dem (f.eks. alt salg i boderne går til indsamlingen, lodtrækninger i pausen osv.)

Download startkits
Til skoler (pdf)
Til offentlige institutioner (pdf)
Til private virksomheder (pdf)
Til foreninger (pdf)

Vi vil meget gerne høre om dine indsamlingsinitiativer – så de kan bruges til at inspirere andre. Kontakt Marie á Rogvi på marie.rogvi@(delete this text from the mail address)roskilde-festival.dk eller tlf. 61778216 og fortæl os om dit initiativ. 

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...