D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Byg din egen campblaster

Lørdag d. 15. juni kl. 12-15 hos FabLab Danmark i Næstved.

Spil sammen med 99 andre festivaldeltagere!

Mangler du en forstærker til din guitar eller mangler din lejr et anlæg? Så få hjælp til at bygge en campblaster, der både virker til elektrisk guitar og smartphone / MP3-afspillere.

Roskilde Festival, Fablab Danmark  og Audiocase.dk inviterer til workshop, hvor du kan bygge en batteridreven højtaler.
Workshoppen finder sted hos FabLab Danmark, Maglemølle 31 i Næstved lørdag d. 15 juni kl. 12-15.
Byg din egen campblaster workshoppen er en del af en række ’DIY-rockstar-workshops’, hvor du kan bygge din egen guitar eller pimpe dit out-fit. Workshoppen er en forsmag på hvad du kan prøve kræfter med på årets Roskilde Festival i MakerSpacet i Dream City.
På workshoppen kan du blive fortrolig med en CNC-fræser, rundsave, og du kan lodde og samle kabinettet til campblasteren. Og der skal selvfølgelig afholdes lyttetest. Der vil være også mulighed for at eksperimentere med udsmykning af højttaleren ved hjælp af lasergravering.

Det du ikke når på workshoppen, kan du lave du færdigt på Roskilde Festival. Begynder du allerede på workshoppen, er du sikker på at få en svedig højtaler til din lejr.

Målet er at nå 100 campblastere, der alle skal samles til en stor campblaster på festivalen. Det bliver en lyd uden lige!

Du behøver ikke at være teknisk anlagt, bare du har lyst til at deltage. Der vil være vejledende ildsjæle, og du får en grundig introduktion. Det koster ca. 250 kr. for elektriske komponenter og batteri.

Sted: Fablab Danmark, Maglemølle 31, Næstved. Se på kort 

Læs mere om Dream City Makerspace
Læs mere om FabLab Danmark

 

 

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...