D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Gør din guitar helt unik og festival-klar på GuitarLab!

Er din spade stadig ikke kommet sig helt efter sidste års festival, eller kunne den bare have brug for at blive pimpet og klargjort til de sene sommeraftener? Så tag din guitar under armen, og forny den i selskab med andre guitarelskere og dygtige hackere.

Lørdag d.1 juni har du mulighed for at give din guitar nyt liv. Roskilde Festival, Roskilde Bibliotekerne og FabLab Danmark inviterer til en åben “GuitarLab” - et værksted, hvor du kan hacke din guitar eller bas ved at justere, reparere eller ændre den til det bedre.  Til at hjælpe dig, står et hav af dygtige guitareksperter og hacker-entusiaster.

På dagen kan du lære, hvordan du laver din helt egen guitar og forstærker fra bunden, konkurrere om at skifte strenge på tid samt prøve eksempler på hackede instrumenter og udstyr af. Du kan dele ud af din egen viden og samtidig få gode råd til, hvordan du vedligeholder og fikser din guitar.

GuitarLab er en smagsprøve på en af mange spændende workshops, der kommer til at foregå i Dream City Makerspace på årets Roskilde Festival. Dream City Makerspace er et kreativt laboratorium, hvor kun fantasien sætter grænser for det, du kan skabe. Her kan du få hjælp til at få løst den udfordring, du går og bakser med, eller I kan få inspiration til at realisere de drømme, I har I jeres lejr.

”GuitarLab” har åbent lørdag 1.juni i Roskilde Bibliotek mellem 10.00-13.30 – det er helt gratis og uden tilmelding, du skal bare møde op til en hyggelig dag i guitarens tegn. 

TID OG STED: 1.juni 2013, kl.10-13.30. I Roskilde Bibliotek på Dronning Margrethes Vej 14, 4000 Roskilde.

Følg GuitarLab på Facebook  
Læs mere om Makerspacet på Roskilde Festival
Læs mere om Roskilde Bibliotekerne 
Læs mere om Fablab 

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...