D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
Roskilde Festivals publikummer samler ind til Danmarks Indsamling på Nytorv i København. Foto: Maria Skjerbæk

Indsamlinger

Foreningen Roskilde Festival er godkendt som indsamlingsorganisation på lige fod med andre humanitære organisationer.

Som godkendt indsamlingsorganisation laver vi sammen med publikum og frivillige vores egne indsamlinger til almennyttige formål, der læner sig op ad festivalens holdningsmæssige fokus. Det kan fx være bæredygtighed og fattigdom.

Dem vi har samlet ind til
Tidligere har vi samlet ind til bl.a. hjemløseorganisationerne Projekt Udenfor og Hus Forbi i 2011. I 2012 har vi samlet ind til projekter til fordel for asylansøgere. I den forbindelse modtog projekterne Ung-til-ung, Fritid for Flygtninge og Trampolinhuset hver en donation. Læs mere om indsamlingen 2012 og projekterne

Roskilde Festival fortsatte indsamlingen i 2013. Indsamlingen hed Make An Even Bigger Difference og var til fordel for projekter i ulande, der gennem åben teknologi giver unge simple redskaber til videndeling og medindflydelse på samfundet. I 2013 samlede vi mere end 250.000 ind til medborgerskabsprojekter i ulande. Her modtog Akirachix, FrontlineSMS og The Bhutan Centre for Media and Democracy hver en donation. Læs mere om Make An Even Bigger Difference-indsamlingen 2013

I 2014 samler Roskilde Festival ind igen. Denne gang er det til aktiviteter, der giver unge i konfliktområder i Mellemøsten redskaber til at forstå deres situation, opbygge selvværd og forbedre deres trivsel. I alt har vi samlet 243.300 kr. ind via "Making A Change"-billetsalget.

Fradrag

Godkendelsen som indsamlingsorganisation betyder, at der gives fradrag i skatten for hele det beløb, der gives til indsamlingen.

I 2012 samlede vi mere end 300.000 ind til asylprojekter. Pengene gik ubeskåret til de asylprojekter, du kan læse om i kataloget ovenfor. Her kan du se regnskabet for Standpunkt-indsamlingen 2012.

Video: Publikum kom med pengene

Folk på fire nordiske hjemløse-aviser blev overraskede, da de fik besøg af de unge publikummer med en en stor check.

Video: Julemandens værksted

1000 julegaver bliver pakket af frivillige - og efterfølgende doneret til udsatte familier.

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...