D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Én af verdens største begivenheder båret og skabt af frivillige

Uden frivillige ville Roskilde Festival ikke kunne eksistere. De skaber sammen én af verdens største midlertidige byer - og du kan være med.

Roskilde Festival har hvert år mere end 32.000 frivillige, der - med hver deres individuelle indsats - i fællesskab skaber Roskilde Festival. De fleste frivillige yder en indsats under selve festivalen for foreninger og handlende som selv rekrutterer, mens resten er frivillige hos Roskilde Festival - og en del af dem er sågar frivillige hele året rundt.

Det frivillige engagement er en forudsætning, for at Roskilde Festival overhovedet eksisterer. Vi kalder det fortrinsvis ’engagement’ frem for ’arbejde’, fordi det er engagementet – ønsket om at være med til at skabe noget og gøre en forskel – der driver den frivillige indsats.

Dette skaber den bedste frivillige festival-oplevelse og den bedste festival. Det gælder, uanset om indsatsen er kortere og primært ligger under selve festivalen, eller om den strækker sig over hele året og indebærer et stort ansvar.

Vil du være frivillig?

Du kan holde øje med de jobopslag vi løbende lægger ud her, når vi søger frivillige til specifikke jobfunktioner. 

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...