D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

”Jeg får en masse erfaring med projektstyring”

Anne Sørensen, 28 år, årsfrivillig ansvarsperson for Poor City, studerer til daglig Teatervidenskab på Københavns Universitet.

I en container i Poor City på campingområdet tæt på Agora P har Anne sit kontor under festivalen. Hun har ansvaret for Poor City, der sætter fokus på fattigdom, og her kan festivalgæsterne spise middag med en hjemløs, overnatte på herberget og få indblik i en verden, hvor penge ikke tages for givet. Anne står for afviklingen af containerbyen og står for kontakten til NGOʼer, al indhold og arrangementer i Poor City.

To sider ved at være årsfrivillig
Det er andet år, at Anne er årsfrivillig på Roskilde Festival, men første gang, at hun har det overordnede ansvar og står for afviklingen af et stort projekt på festivalen.

Anne fortæller, at der er to vigtige sider for hende ved at være årsfrivillig. Der er det sociale aspekt med et fællesskab med mange mennesker, der brænder for en sag og får magiske ting til at ske inden for en kæmpe organisation. Men hun laver også festival for at få erfaring til sit senere arbejdsliv.

”For mig er det er et supplement til at læse og få praktisk erfaring med projektstyring og skabe kulturbegivenheder. Der er et godt råderum på Roskilde Festival til at få ting til at ske. Det giver en god klangbund at sige, at man har arrangeret projekter for Roskilde Festival,” fortæller Anne og afbrydes af sin telefon. Linjen er varm, og Anne bruger megettid på at koordinere aftaler og planlægge dagens gang i Poor City.

Anne har endnu ikke haft tid til at kigge på årets musikspilleplan endnu, men hun glæder sig også til at høre musik, selv om det ikke er grunden til, at hun bruger så meget krudt på at lave frivilligt arbejde. ”Det er på grund af min skabertrang til at få ting til at ske og få en portion god praktisk erfaring,” afslutter Anne, der skal videre til næste punkt på programmet.

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...