Foto: Morten Kjær

ROSKILDE FESTIVAL SØGER PRAKTIKANTER

Bliv en aktiv del af arbejdet med at skabe Nordeuropas største live musikbegivenhed. Oplev en spændende og dynamisk arbejdsplads med en åben og uformel atmosfære og få stor erfaring i frivillighed og samarbejde med ildsjæle. Bliv en del af et tæt netværk af praktikanter fra mange forskellige studieretninger gennem hele perioden.

Det foregår i Roskilde
Praktikken er fuldtid, hvor du vil have din daglige gang på Roskilde Festivals sekretariat i Roskilde. Vi er naturligvis fleksible i forhold til studiejob og eksamensperioder. Praktikperioden er ulønnet, men transportudgifter dækkes.  Vi lover dig en oplevelse ud over det sædvanlige og en praktikplads med højt til loftet. Under dit praktikophold vil du også blive en del af et tæt netværk af praktikanter fra mange forskellige studieretninger.

Giv lyd fra dig
Læs mere om de forskellige stillinger længere nede på siden. Pt. leder vi efter praktikanter fra efteretåret 2014 frem til vinter 2015. 

 

 

ORANGE INNOVATION SØGER PRAKTIKANTER
Roskilde Festival-gruppens innovationsenhed søger praktikanter til at styrke formidling og afvikling af helt nye initiativer & events.
HAR DU ET BRÆNDENDE ØNSKE OM AT ARBEJDE MED SOCIAL ANSVARLIGHED PÅ ROSKILDE FESTIVAL I DIN PRAKTIK?
Roskilde Festival søger en praktikant, der har lyst til at arbejde med holdningsarbejde, social ansvarlighed og donationer til efteråret.
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...