D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2014 - 29. juni til 6. juli

Tag på cykeltur til Roskilde

Glem alt om den forurenende bil eller det overfyldte tog og deltag i den grønne og gratis cykeltur, som inkluderer mad, vand, musik og transport af bagage.

Start og slut din festival i miljøvenlig stil ved at cykle til Roskilde Festival lørdag morgen den 30. juni og cykle hjem igen mandag den 9. juli. Cykelturen er arrangeret af Green Footsteps i samarbejde med Cyklistforbundets ungdomsorganisation Sygklister og cykelværkstedet Baisikeli.

Cykelturen begynder foran Baisikeli, hvor der bliver serveret gratis morgenmad fra kl. 8.00. Ruten går ad den nye cykelsupersti til Albertslund og derfra bevæger vi os syd for Roskildevejen gennem det smukke landskab til Hedeland, hvorfra vi fortsætter mod Indgang Øst, hvor bagagen venter.

Husk at medbringe dit allerbedste festhumør, så vi kan skabe en uforglemmelig og grøn rejse til Roskilde Festival.

Tilmelding

Tilmeldingen er begyndt og der er begrænsede pladser, så skynd dig at tilmelde dig, før det er for sent.

Udfyld tilmeldingsblanketten her

Praktisk information:

København-Roskilde Festival (Indgang Øst):

Vi cykler fra Baisikeli, Ingerslevgade 80, lige ved siden af Dybbølsbro st. lørdag den 30. juni 2012 kl. 10.00. Husk at komme før, så du kan nå at aflevere din bagage inden vi kører!
Vi cykler i et tempo, så alle kan være med og så der er plads til at feste og skåle undervejs. Vi er fremme senest kl. 17.00, altså før campingområdet åbner.

HUSK AT DU OGSÅ KAN CYKLE HJEM!!

Roskilde Festival (Indgang Øst)-København:

Mandag den 9. juli 2012 kl. 13.00 med start fra cykelparkeringen ved Indgang Øst. Vi cykler en mere direkte vej hjem, i et behageligt tempo og uden hastværk.
Der vil være lidt ekstra forkælelse, så gå ikke glip af at afslutte Roskilde Festival med rigtig grøn manér.

Krav til din cykel

Du skal medbringe din egen cykel og den skal være i så god stand, at den kan klare hele turen til Roskilde uden at gå i stykker. Vi har mekanikere med til at lappe, sætte kæde på og til andre småreparationer, men cyklen skal være i god stand, før vi starter.

Cykelparkering ved Indgang Øst

Ved Indgang Øst kan du stille din cykel i den indrettede cykelparkering.

Roskilde-klargøringstjek hos Baisikeli

Er din cykel ikke hel optimal at køre helt til Roskilde på, så aflevér den på Baisikelis værksted til et Roskilde-klargøringstjek før turen. Vis dem din tilmeldingskvittering til cykelturen og de giver dig 20% på reparationen.

Gratis frokost undervejs

 Vi holder et par korte pauser undervejs samt en længere frokostpause, hvor vi serverer gratis frokost. Vi sørger også for vand, men skal du have andet end vand, skal du selv medbringe det.

Transport af bagage

Når du ankommer til startstedet skal du aflevere din bagage i check-in. Når du afleverer din bagage får du en bagagebillet, som du skal aflevere igen, når du skal have din bagage udleveret. Bagagen skal hentes lige efter ankomsten til Indgang Øst.

Har du spørgsmål?

Så send en mail til greenfootsteps@(delete this text from the mail address)roskilde-festival.dk

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...