D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Miljøtiltag

Roskilde Festivals ”indbyggertal” svarer til Danmarks femtestørste by, og derfor er mængden af affald også tilsvarende stor.

Miljøet på Roskilde Festival er også publikums ansvar, og der er mange, som tager dette medansvar. Et voksende problem er dog den mængde affald, som festivalgæster efterlader på campingarealerne efter festivalen. Det drejer sig om personlige ejendele, f.eks. telte, tøj, soveposer og campingudstyr.

Ved at bede vores gæster om ikke at medbringe bl.a. dagligstuemøbler på campingarealerne, har vi mindsket mængden af denne form for affald. Men affaldsmængden kan mindskes yderligere ved, at alle hjælper med til at rydde op - ved at tage alle personlige ejendele med hjem igen efter festivalen.

Hvis du ikke orker at tage din sovepose eller dit liggeunderlag med hjem, kan du give det til vores indsamlere ved udgange og servicetårne. Roskilde Festival modtager i festivalens sidste dage brugbart campingudstyr fra vores festivalgæster.

Ved alle servicetårne og udgange står der beholdere, hvor du kan aflevere din sovepose og dit liggeunderlag, hvis du ikke vil have det med hjem. Det indsamlede materiale bliver givet til velgørende organisationer i Danmark.

Miljøgruppen sikrer, at den miljøpolitik Roskilde Festival har opstillet, bliver fulgt på alle områder og arbejder hele tiden på nye forbedrende tiltag. Hvert år efter endt festival indsamler Miljøgruppen data om elforbrug, pant mv. fra hele festivalen og udarbejder på baggrund af disse en intern miljøvurderingsrapport.

Ud over en opsamling af alle miljørelevante data indeholder miljørapporten forslag til nye miljøtiltag og eventuelle forbedringer af de nuværende. På denne måde kan Roskilde Festival hele tiden sikre en kontinuerlig udvikling på miljøområdet.

 

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...