D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Velkommen til Roskilde Festival

Roskilde Festival 2015 afholdes 27. juni - 4. juli.

Non-profit
Når du køber billet til Roskilde Festival, støtter du et godt formål. Hvert år går et eventuelt overskud fra Roskilde Festival ubeskåret til humanitære og kulturelle formål.

Billetter
Billetsalget til Roskilde Festival 2015 starter tirsdag 30. september 2014 kl. 10:00.

Camping
Almindelig teltcamping er gratis med festivalbillet. Vi tilbyder flere overnatningsmuligheder. Læs mere om camping og dine overnatningsmuligheder.

Transport
Roskilde ligger 35 km fra København. Du kan bl.a. tage toget, som stopper ved festivalens helt egen togstation. Roskilde Festival anbefaler brug af offentlig transport.

Parkering
På Roskilde Festival tilbyder vi parkering for dem, der ankommer i bil. Parkering er generelt gratis, men hvis du ønsker at parkere tæt på festivalen kræver dette en parkeringsbillet. Disse sælges som tilkøb senere på sæsonen.

Koncerter
Det er ikke tilladt at optage lyd og billede af koncerterne og de optrædende kunstnere på Roskilde Festival. Laserpenne og lignende må ikke medtages på festivalen.

Masser af praktisk info følger
Når vi når tættere på festivalen, lægger vi mere detaljeret praktisk info ud her på siden, f.eks. ølpriser, togtider og meget mere. 

Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...