Foto: Dansk Handicap Forbund
Foto: Dansk Handicap Forbund

HandicapService

Roskilde Festival skaber forhold for fysisk handicappede, så serviceniveauet kommer tættere på en ligeværdig behandling.

Målet er at give handicappede – med eller uden hjælpere – en mulighed for at deltage i Roskilde Festival på tilnærmelsesvis samme vilkår, som enhver anden festivaldeltager.

Hjælpere
Hjælpere til handicappede kan få gratis adgang, hvis man har ansøgt om dette. Ansøgningsfristen for 2014 var 10. juni. Den handicappede gæst skal købe festivalbillet på almindelig vis.

Handicapcamping
Ud over hjælperordningen tilbyder Roskilde Festival mulighed for at campere på en særlig handicapcamping. Her tilbydes strøm til diverse hjælpemidler, handicapbadefaciliteter samt mulighed for at overnatte i forholdsvis rolige omgivelser.

Ryttergården
På selve HandiCamp er Ryttergården placeret, så gæster med Handicapservice-adgang kan benytte dette tilbud om bl.a. et tiltrængt hvil i et separat sengeafsnit. Ryttergården er fra i år ubemandet i den form, vi kender det fra tidligere år. HandiCamp-vagterne står for tilsyn og vil være behjælpelige med spørgsmål eller adgang til Ryttergården for Handicapservice-gæster, der ikke bor på HandiCamp.

Opladertelt på HandiCamp
I umiddelbar tilknytning til Ryttergården er et opladertelt. Her kan du oplade kørestole og andre livsnødvendige hjælpemidler, hvis du bor på HandiCamp eller har fået en aftale med os i forvejen.

Spørgsmål vedr. HandicapService kontakt os på HandicapService@roskilde-festival.dk eller mobil 5158 7560

+65 adgang for gæster med handicapledsager

Roskilde Festival inviterer traditionen tro, alle der er fyldt +65 på festivalbesøg om søndagen

Hvis du er +65 år med et handicap, ankommer uden hjælper og ønsker at besøge festivallen om søndagen, skal du blot medbringe dit ID og benytte publikumsindgangene på lige fod med andre festivalgæster.

Ønsker du at medbringe en hjælper, skal du henvende dig til HandicapService, så vi kan udstede dit og din hjælpers armbånd. Vær opmærksom på at du, når du er +65 med et handicap og har brug for at have en hjælper med, ikke skal ansøge om dette.

HandicapService ligger på Teknisk Skole, Pulsen 2, 4000 Roskilde.

Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...