D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Music against drugs

For 12. år i træk står vi sammen med Sundhedsstyrelsen bag kampagnen Music Against Drugs. Formålet med kampagnen er at markere, at spillesteder og festivaler har en holdning til stoffer, og at vi ønsker at hjælpe de unge med at sige nej til stoffer i vores miljø.

På festivalen ønsker vi at støtte det standpunkt, at stoffer ikke hører sammen med musik – og at indtagelse af stoffer generelt er en rigtig dårlig ide, fordi det er ulovligt og farligt.

Fokus på musikken
Hvert år går mange gode musikoplevelser tabt, fordi festivalgæster er helt væk i en rus – af stoffer eller alkohol. Det synes vi er en skam. Musik er en fantastisk stimulans i sig selv. Det er den, der samler os, skaber oplevelser og gør indtryk. Musikken i sig selv kan skabe en euforisk stemning, men den går man glip af, hvis man befinder sig i en rus. De fleste stoffer sløver hjernen, så den ganske enkelt ikke er i stand til at opfange så mange nuancer i musikken.

Et klart budskab til de unge
Kampagnen ønsker i år at sende et klart budskab til de unge om, at de skal vælge musikken frem for stofferne. Festivalgæsterne vil møde kampagnen på bannere og plakater, hvor kendte sangtekster mangler en del af bogstaverne og leverer det enkle budskab: ”Du oplever kun det halve, hvis du er helt væk”. Et af elementerne i kampagnen er en memorial wall, hvor gæsterne kan notere de oplevelser, de helt mistede på grund af en rus. 

Ambassadør for standpunkt
Som medarbejder vil du selv møde kampagnens budskab på festivalen. Vores ønske til dig er, at du støtter op om kampagnen og er ambassadør for vores standpunkt om at sige klart nej til stoffer – både hash og de hårdere stoffer. Din indsats er vigtig. Pas godt på vores gæster, og vær med til at sørge for, at alle får den fulde oplevelse af musikken. Det er det, de er her for. 

God festival. 

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...