D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2014 - 29. juni til 6. juli
Foto: Nicklas Larsen
Foto: Nicklas Larsen
Foto: Sara Averadi Saripe

Roskilde Festivals samarbejdspartnere

Roskilde Festival indgår samarbejdsaftaler på en lang række forskellige områder. Vi vurderer altid meget nøje, om en potentiel samarbejdspartner kan være med til at gøre festivalen endnu bedre for publikum og om de kan løfte den forretningsmæssige opgave, som vi har brug for bliver løftet. 

Derfor har Roskilde Festival også en politik om, at vi primært laver samarbejdsaftaler inden for områder, der er til gavn for publikum. Af denne grund allierer vi os med samarbejdspartnere, der kan imødekomme vores kvalitetskrav inden for områder som fødevarer, kommunikation, beklædning, service, events og humanitære organisationer.

Ud over at hjælpe med til at skabe oplevelser for publikum yder flere af vores samarbejdspartnere økonomisk hjælp til afholdelse af festivalen.

En samarbejdspartner er aldrig udelukkende med, fordi de yder et økonomisk bidrag. Det vigtigste er, at samarbejdspartneren kan tilføre Roskilde Festival, og dermed publikum, en høj produktkvalitet, leveringssikkerhed og god service.

Igennem konstruktiv kritik og forslag til forbedringer medvirker vores samarbejdspartnere desuden aktivt til at gøre festivalen endnu bedre. Ofte har en samarbejdspartner gjort nogle iagttagelser, som vi kan bruge i det videre arbejde med festivalen.

Det er vores opfattelse, at værdien af to samarbejdspartneres fælles indsats er højere end summen af de enkelte parters værdi.

Denne side er opdelt efter type af samarbejdspartnere. Roskilde Festival har en hovedsamarbejdspartner, Tuborg. Samarbejdsaftalen med Tuborg er den mest omfattende og innovative aftale for Roskilde Festival, men der findes mange andre former for samarbejdspartnere i forskellige kategorier.

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...