D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Roskilde Festivals samarbejdspartnere

Roskilde Festival indgår samarbejdsaftaler på en lang række forskellige områder. Vi vurderer altid meget nøje, om en potentiel samarbejdspartner kan være med til at gøre festivalen endnu bedre for publikum og om de kan løfte den forretningsmæssige opgave, som vi har brug for bliver løftet. 

Derfor har Roskilde Festival også en politik om, at vi primært laver samarbejdsaftaler inden for områder, der er til gavn for publikum. Af denne grund allierer vi os med samarbejdspartnere, der kan imødekomme vores kvalitetskrav inden for områder som fødevarer, kommunikation, beklædning, service, events og humanitære organisationer.

Tuborg

Tuborg er Roskilde Festivals officielle hovedsponsor og er dermed den samarbejdspartner, vi arbejder tættest sammen med.

Øl er en naturlig del af de fleste publikummers festival, og det er naturligt for os at indgå samarbejde med et bryggeri.

Tuborg er en verdensberømt dansk kvalitets øl. Derudover passer Tuborgs profil perfekt til Roskilde Festival. Tuborg er kendt for at arbejde målrettet og kvalitetsbevidst med musiklivet i Danmark. Igennem forskellige initiativer som eksempelvis Grøn koncert og Tuborgfondet, har Tuborg igennem en årrække været med til at sætte fokus på vækstlaget i dansk musik.

Tuborg er indbegrebet af dansk musikøl, og Roskilde Festival er indbegrebet af dansk ungdomskultur. Vi kunne ikke forestille os en mere oplagt hovedsponsor for Roskilde Festival end Tuborg.

Andre samarbejdspartnere

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...