D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2014 - 29. juni til 6. juli

Corporate Volunteering

Roskilde Festival har igennem flere år samarbejdet med både lokale og nationale virksomheder gennem Corporate Volunteering. Her stiller virksomhederne deres ekspertise til rådighed for Roskilde Festival, så vi kan skabe en bedre oplevelse for vores publikum og de mange frivillige, der hvert år er med til at skabe Roskilde Festival.

Corporate Volunteering kan fra virksomhedens side defineres som medarbejderes frivillige involvering i velgørende aktiviteter i samfundet vedvarende støttet, koordineret og betalt af virksomheden.  At det er virksomheden selv, der støtter hele projektet betyder i sidste ende en besparelse for Roskilde Festival og påvirker dermed indirekte overskuddet og festivalens humanitære fokus.


Polar Is
: Roskilde Festival og Polar Is har i nogle år haft et samarbejde omkring logistikken af det mobile issalg, der i hele festival-perioden kører rundt på pladsen, bemandet af frivillig arbejdskraft. Derudover giver Polar Is hele overskuddet af issalget til Roskilde Festival og støtter dermed humanitære samt lokale formål.

Danske Bank: Danske Bank bidrager med ca. 90 frivillige medarbejdere på Roskilde Festival, hvor de på skift tager sig af de mønter, der florerer - både mønter, der kommer ind fra ølsalg og dem, der bliver leveret ud til øl- og madboder. Det er vigtigt for Roskilde Festival at samarbejde med en bank, der aktivt deltager i lokalmiljøet, men samtidig kan håndtere de voldsomme logistiske udfordringer, der er på Festivalpladsen i form af mobile hæveautomater, byttepenge og udenlandsk valuta.

Se eksempler på tidligere cases

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...