D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2014 - 29. juni til 6. juli

Service

Det er vigtigt for den gode festivaloplevelse, at service konstant er i udvikling i takt med publikums krav og forventninger. Servicesamarbejdspartnere dækker over alt fra transport til/fra festivalen til toiletforholdene på selve festivalen.

3

Teleselskabet 3 tilbyder igen i år gæsterne på Roskilde Festival det bedste mobile datanetværk ved at kombinere sit prisvindende 3G-netværk med det nye og hurtigt voksende 4G/LTE-netværk. Under hele festivalen fordobler 3 kapaciteten i forhold til sidste år ved at supplere det lokale netværk med fem master. På 3’s stand 3Reload kan man både få gratis opladning samt få repareret sin ødelagte smartphone og få en lånetelefon imens. Desuden byder 3 festivalgæsterne velkommen i 3Friendtones-studiet, hvor man kan indspille sin egen 3Friendtone.

Aion

Aion arbejder for at styrke den demokratiske deltagelse i samfunds- og foreningsliv, gennem sammentænkning af demokratiske processer og nye teknologiske muligheder for debat, stemmeafgivelse og aktiv brugerinddragelse. Sammen med Roskilde Festival har Aion udviklet systemet bag Dream City, hvor 15.000 festivaldeltagere skal skabe deres egen by under årets festival.

Berendsen

Berendsen er Danmarks mest miljøvenlige vaskeri og har i flere år drevet vaskeri på Roskilde Festival. På Roskilde Festival 2011 var Berendsen en del af H&M Reboot Camp, hvor publikum kunne få vasket deres beskidte festivaltøj og samtidig støtte et godt formål. Alt overskud fra vaskeriet gik til kampagnen ”Fashion Against AIDS”.

DSB

Roskilde Festival anbefaler brug af offentlig transport. Med DSB kan du flere gange i timen tage regional- og intercitytoge til og fra Roskilde. Roskilde Festival og DSB har desuden aftale om, at udvalgte toge kører mellem Roskilde Station og festivalens egen station, som er lokaliseret på Camping West.

Nikon

Nikon tilbyder NPS (Nikon Professionel Service) til alle fotografer. NPS inkluderer udlån, Check & Clean og mindre reparationer samt redigering på Mac med Photoshop og print. Under festivalen laver Nikon et live-fotogalleri med koncert- og stemningsbilleder, som man vil kunne følge direkte på Nikons hjemmeside. 11 Nikon-fotografer dækker Roskilde Festival. Følg med på http://www.nikondanmark.dk/galleri/

Trifork

Trifork har haft glæden af at udvikle og designe Roskilde Festivals app til iPhone og Android i samarbejde med Duckwise og Roskilde Festival.
Her kan du gå på opdagelse i musikken, nyheder videoer og planlægge dit program, før festivalen starter og samtidig bevare overblikket over hvem der spiller, hvornår og hvor under festivalen.
Trifork er en innovativ softwarevirksomhed der udvikler enkle, brugervenlige løsninger til smartphone og tablet brugere.

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...