D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
Konferencefaciliteter på Roskilde Festival
Konferencefaciliteter på Roskilde Festival

Foredrag & konferencefaciliteter

Når I køber et Special Treatment arrangement følger der et spændende og medlevende foredrag med. Foredraget vil omhandle et emne, som har interesse for netop jeres virksomhed eller gæster. Foredraget afholdes af en nøgleperson i Roskilde Festivals organisation.

Som inspiration kan nævnes følgende emner fra tidligere år:

  • Æstetik (midlertidig byplanlægning)
  • Logistiske forhold på festivalpladsen
  • Samarbejdspartnerstrategi
  • Musikproduktion og musikbranche
  • Ledelse, motivation og frivilligt arbejde
  • Klimaarbejdet på Roskilde Festival

Vi tilbyder desuden en række videns- og netværksseminarer. Læs mere om Roskilde Backstage her. Seminarerne er følgende:

Roskilde Festival tilbyder unikke rammer til afholdelse af konferencer af høj kvalitet.
Når dit firma ankommer til Roskilde Festival har vi glædet os til at tage imod jer og til at vise jer Nordeuropas største kultur- og musikfestival fra ”bag scenen”.

Dit firma kan koncentrere sig om de mennesker der er med til Special Treatment arrangementet, mødets indhold og det, I vil opnå med et besøg på Roskilde Festival.

Forud for hvert Special Treatment arrangement har vi kontrolleret, at det tekniske udstyr fungerer, som det skal, og I får en gennemgang, når I kommer. Mødet kan begynde.

Med et Special Treatment er der bl.a. mulighed for at afholde medarbejderarrangement, foredrag, salgspræsentation i private omgivelser. Vores konference facilitet har plads til op mod 100 deltagere. 

Konferencefaciliteterne er inklusiv bemandet garderobe, opmærksomme værtinder, kolde eller varme drikkevarer, projektor samt et standard it- og av-udstyr. Hvis I har andre ønsker hører vi meget gerne herom.

Vores Special Treatment arrangementer har altid tilknyttet en personlig kontaktperson som vil hjælpe jer igennem. Kontaktpersonen er en person med et højt service niveau og med Roskilde Festival erfaring, så jeres konference og arrangement forløber så smidigt og effektivt som muligt.

 

 

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...