D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2014 - 29. juni til 6. juli

DTU

Samarbejdet mellem Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og Roskilde Festival giver studerende på DTU mulighed for at lave pointgivende projektarbejde i forbindelse med Roskilde Festival.

I forbindelse med Roskilde Festival 2013 vil studerende fra DTU bl.a. arbejde på at analysere akustikforhold for at forbedre lyden til koncerterne og give publikum den bedst mulige musikoplevelse, lave biogasanlæg og udvikle forbedringer af infrastrukturen for publikum.

Roskilde Handelsskole

Roskilde Festival arbejder tæt sammen med Roskilde Handelsskole. Festivalen deler sine erfaringer i undervisningsøjemed og støtter udviklingen af især overbygningsuddannelserne. Roskilde Handelsskole hjælper festivalen med at arrangere undervisning for frivillige, f.eks. projektlederkurser. Derudover stiller Roskilde Handelsskole lokaler og faciliteter til rådighed for festivalens mange frivillige, der arbejder op til, under og efter festivalen. Et sådant samarbejde er meget værdifuldt for Roskilde Festival, da skolen ligger tæt på festivalpladsen.

Roskilde Tekniske Skole

Roskilde Festival arbejder sammen med Roskilde Tekniske Skole om en række praktiske projekter. Skolen stiller desuden lokaler og faciliteter til rådighed for festivalens mange frivillige, der arbejder op til, under og efter festivalen. Et sådant samarbejde er meget værdifuldt for Roskilde Festival, da skolen ligger tæt på festivalpladsen.

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...