D
    H
    M
    S
until Roskilde Festival 2015 - 27 June to 4 July

Roskilde Festival's discussion forum

In order for everyone to understand your posts, you are encouraged to write in English.

You must be logged in to post. Log in eller create a user profile.

Quick guide for the search
X


  • Wildcard-Search
    With the help of a so-called wildcard you can look for several search words, which have the same word beginning. If you search e.g. for "Typo*", the search will find everything that begins with "Typo" : Typo3, Typoscript, Typocode, Typo3user... etc.
  • Negative search
    If you do not want to find certain expressions in your search result, you can cause this with placing a hyphen in front. Terms containing this phrase are excluded from the search result.
  • Search for user
    It is possible to limit the search result on answers of certain users. In addition to the retrieval query attach still another "user:username" and find the results, which were written by this certain user. If the username could not be found this will be ignored.
Quick guide for Indexing
X
 Quick guide for the search
Unanswered topic

Pige mellem område K-L før The Frederik koncert, du gav en skulder at støtte på, på vej op til koncerten


Author Message
Written on: 16.07.2012 23:18
Sten
Posts: 7
Allerede til at starte med kan jeg sige, at jeg hverken fik navn eller telefon nummer, så jeg skyder i mørke her. Men du var så utroligt sød at jeg giver det et skud.
På vej til The Frederik koncert stødte mig og min ven på dig ved området mellem L & K (vejen som går til east bycenter), og du lignede ekstraordinært en, som skulle have et kram, og det fik du samt dine venner (en dreng og en pige, så vidt jeg husker).
Jeg spurgte om jeg måtte lægge armen omkring dig, og om du ville agere støtte for mig, hvilket du gik med på. På vej op til koncerten gik vi og snakkede og jeg gjorde det klart, hvor fantastisk en støtte du var - flere gange. Da vi kom op til koncerten gik I lige en tand længere frem end mig og min ven, og du var tabt. (sad face)
Som sagt fik jeg ikke navn eller nummer, men smilet, øjnene og DIG var så fantastisk at jeg prøver at finde dig gennem denne halv håbløse post.
Så har du givet en hjælpen skulder og venlighed til en fyr med en ret høj ven, eller har du hørt historien fra en der gjorde, er jeg taknemmelig for lidt kontakt.


E-mail
Password
Remember me
Copyright belongs to Roskilde Festival
Information can be used in private and non-commercial matters, only.
This site uses cookies.
Read more about it…