Roskilde Festival inviterer alle Arvika-gæster
Den svenske festival Arvika er netop gået konkurs. Roskilde Festival inviterer alle med en 3-dagesbillet til Arvika 2011 gratis ind på Roskilde Festival.

Den svenske musikfestival Arvika har netop erklæret sig selv konkurs. Festivalen, som skulle have fundet sted 14. - 16. juli, har solgt for få billetter og må derfor endegyldigt lukke ned.

Det efterlader en masse festivalgæster i klemme, da deres Arvika-billet pludselig har en værdi af 0 kroner. Det synes Roskilde Festival er en stor skam. Derfor tilbydes alle med en 3-dagesbillet til Arvika-festivalen fri adgang til årets ellers udsolgte Roskilde Festival.

”Det er altid trist, når et værdigt musikarrangement må vifte med det hvide flag. Mest af alt er det synd for de publikummer, som pludselig fratages en festivaloplevelse. Derfor byder vi dem velkommen i Roskilde, og det skal ikke koste dem andet end deres Arvika-billet,” siger talskvinde Christina Bilde.

Publikummer, som gerne vil på Roskilde Festival, skal blot medbringe deres Arvika-billet til indgangene til Roskilde Festival, så får de adgang til orange fest i Roskilde.

 
 


Vi ses på Roskilde Festival 30. juni - 3. juli 2011. Warm-up 26. - 29. juni.
Camping åbner 25. juni kl. 18:00.

DOWNLOAD HØJOPLØSELIGE FOTOS FRA ROSKILDE FESTIVALS PRESSESIDE