Norske navne til Roskilde Festival
Roskilde Festival offentliggør I Was A King og Lukestar i anledning af by:Larm.

Ganske snart løber branchefestivalen by:Larm af stablen i Oslo. Roskilde Festival markerer begivenheden ved at offentliggøre et par navne, som både nordmænd og musikelskere generelt kan glæde sig til at opleve den kommende sommer.

I WAS A KING (N) trækker hørbart på 90’ernes støjrockscene, men de tilfører et 60’er-agtigt element af eviggrøn troskyldighed og honningmarinerede melodier. Frontmand Frode Strømstad er midtpunktet, hvor de gode melodier strømmer fra, men adskillige stærke kræfter fra den norske musikscene medvirker ofte på bandets plader, bl.a. medlemmer fra 120 Days, Harrys Gym og Serena-Maneesh.

LUKESTAR (N) spiller melodiøs falsetpop, der vil tiltale alle med bare den mindste forkærlighed for eksempelvis Mew eller Sigur Rós. Forsanger Truls Heggero har en lys englevokal, og det øvrige band gør sig ligeledes i fromme melodier og hårdtslående arrangementer, der lyder, som var de skabt i en særlig blanding af indlandsis og helium.

Kraftigt Roskilde-islæt på by:Larm
Hvis du er så heldig at være på by:Larm i Oslo de næste dage, har Roskilde Festival lavet en scene på spilletstedet Jaeger – læs programmet til RF@BY:LARM her.

Du kan også opleve en forsmag på dagens to offentliggørelser i løbet af branchefestivalens eget program.

Download pressebilleder (klik på thumbnail for stort billede).

Lukestar - foto: Jørgen Gomnæs

I Was A King

 
 


Vi ses på Roskilde Festival 30. juni - 3. juli 2011. Warm-up 26. - 29. juni.
Camping åbner 25. juni kl. 18:00.

DOWNLOAD HØJOPLØSELIGE FOTOS FRA ROSKILDE FESTIVALS PRESSESIDE