Veto til Roskilde Festival
Den danske publikumstræffer får følgeskab af Destroyer, Little Dragon og Tame Impala.

Roskilde Festival har en rigtig strittende musikpakke klar i dag. Dagens charmerende firkløver rummer lidt for enhver smag.

DESTROYER (CAN) har siden midten af 90’erne udgivet nogle af tidens mest delikate og gådefulde albums fuld af ordrig glam-pop. På sin seneste fuldlængde Kaputt flirter frontmand og mastermind Dan Bejar med soft rock, synths og saxofonsoloer. Hele hans store backing-band kommer med på Roskilde Festival. Roskilde Festival glæder sig over endelig at få denne sky og unikke sangskriver til Skandinavien.

LITTLE DRAGON (S) blander synth-pop, jazzet R&B og triphop i deres egen charmerende flammemikstur. Det lille svenske band har samarbejdet med kapaciteter som Damon Albarn og Dave Sitek fra TV On The Radio. Den japanske forsangerinde Yukimi Nagano var også at finde på Orange Scene sammen med Gorillaz i 2010. Et lille svensk band med forrygende vingefang.

TAME IMPALA (AUS) har dygtigt afluret fifs fra psykedeliske bands som Cream og The Beatles, men også mere samtidige svampeplukkere som eksempelvis The Flaming Lips. En mildt narkotiseret vibe hænger over hver tone fra australierne, der tager publikum til et behageligt sted uden for landkortet ved hjælp af udsyrede jam-sessions, drømmende vokalharmonier og stedsegrønne melodier.

VETO (DK) har med tre regnfulde elektrorockalbums etableret sig sikkert på den danske rockscene. Frontmand Troels Abrahamsen har aldrig ladet den støt tiltagende succes blokere for sin kunstneriske vision. Udgangspunktet er engelsksproget, alternativ rock, men de fem århusianere tilfører musikken et mere udtalt elektronisk islæt, der konstant rumsterer inde i de sorte lydbilleder.

SE BANDLISTE

 
 


Vi ses på Roskilde Festival 30. juni - 3. juli 2011. Warm-up 26. - 29. juni.
Camping åbner 25. juni kl. 18:00.

DOWNLOAD HØJOPLØSELIGE FOTOS FRA ROSKILDE FESTIVALS PRESSESIDE