Psykedeliske toner til Roskilde Festival
Spids Nøgenhat, Yemen Blues og Zun Zun Egui tilfører musikprogrammet nye udsyrede farver.

Denne uges musikpakke har alle regnbuens farver. Roskilde Festival præsenterer både syrerock, fusions-blues og post-alting rockmusik.

SPIDS NØGENHAT (DK) har opnået en næsten kultagtig status blandt danske musik-freaks. De sjældne koncerter med Spids Nøgenhat er bevidsthedsudvidende seancer, der bør få alle elskere af psykedelisk rock og mærkelige plantevækster til at møde op. Flere af bandets medlemmer har tidligere spillet på Roskilde Festival med bl.a. Baby Woodrose og Dragontears.

YEMEN BLUES (ISR) blander den ældgamle lyd af det (u)lykkelige Arabien med messingblæsere, tværfløjte og slagtøj. Alt sammen forener bagmand Ravid Kahalani – en israeler med yemenitisk baggrund – i et potpourri fuld af blues og jazzet finesse. Et spændende fusionsprojekt med utallige dufte fra både Mellemøsten, Afrika og New York. Man finder næsten alle tænkelige aromaer i denne stærkt krydrede musik.

ZUN ZUN EGUI (UK) er principielt at betragte som et britisk band, men i virkeligheden er her tale om en regnbuefarvet eksplosion af nationaliteter, genrer og musikalske sprog. Afrikansk guitar, japansk avantgarde og jazzet postrock fra Chicago tørner sammen i et dadaistisk musikkarneval. Et lydmareridt for alle der forlanger entydige landegrænser i deres musik. Fans af eksempelvis Frank Zappa, Mike Patton og Talking Heads vil til gengæld nikke anerkendende.

SE BANDLISTE

 
 


Vi ses på Roskilde Festival 30. juni - 3. juli 2011. Warm-up 26. - 29. juni.
Camping åbner 25. juni kl. 18:00.

DOWNLOAD HØJOPLØSELIGE FOTOS FRA ROSKILDE FESTIVALS PRESSESIDE