Norske stjerneskud på Pavilion Junior
Honningbarna og Tôg giver koncert på Roskilde Festivals warm-up-scene.

Roskilde Festival offentliggør navne til Pavilion Junior, scenen for morgendagens navne, fra mandag til fredag i denne uge. Det bliver en nordisk rundrejse, som i dag tager os til Norge.  

HONNINGBARNA er seks purunge drenge, der kan spille punk, så det – trods Norges oliemillioner – klinger af 1977 og den vestlige verdens sammenbrud. Disse unge punkrebeller er dog langt fra ortodokse. Smukke orgel- og cellotoner indgår sømløst på deres debut-ep, der har fået norske anmeldere til at hente alle superlativerne frem.

TÔG er inspireret af new wave, italiensk disco og, ifølge dem selv, diverse horror- og westernfilm. Deres sang ”Sansen” var et af sidste sommers store hits oppe nordpå, og det musikalske Norge slikker sig om munden ved udsigten til bandets debutalbum i maj. Dansevenlig pop med Stavanger-dialekt.

Flere bands i morgen
Roskilde Festivals nordiske tour de force er slet ikke slut endnu. I morgen offentliggør festivalen bands fra Grønland og Island. Koncerterne på Pavilion Junior finder sted 26.-29. juni, inden det egentlige festivalprogram går i gang.

SE BANDLISTE

 
 
Lineup-offentliggørelse tirsdag 12. april
Hele verden kan se med, når plakaten offentliggøres.

Tirsdag 12. april offentliggør Roskilde Festival årets plakat med omkring 70 nye navne. Eventen er tilgængelig for både presse og publikum, da festivalen arrangerer et live videostream.

 
 


Vi ses på Roskilde Festival 30. juni - 3. juli 2011. Warm-up 26. - 29. juni.
Camping åbner 25. juni kl. 18:00.

DOWNLOAD HØJOPLØSELIGE FOTOS FRA ROSKILDE FESTIVALS PRESSESIDE