Nordiske himmelstormere på Pavilion Junior
Agent Fresco, Nive Nielsen & The Deer Children og Who Knew føjes til plakaten.

Roskilde Festival fortsætter med at offentliggøre navne til warm-up-scenen Pavilion Junior, som igen i år bliver fyldt med fremstormende bands. I dag tager den nordiske rundrejse os til Grønland og Island.

AGENT FRESCO (ISL) trækker på alt fra progressiv rock til metal. Utallige ideer og indtryk finder vej gennem forstærkerne hos denne originalt tænkende gruppe musikere, der konstant udfordrer sit publikum med overraskende og overrumplende indslag. Hårdtslående vulkanrock.

NIVE NIELSEN & THE DEER CHILDREN (GRL) har storsolgt i Grønland med sine ukulele-baserede sange. Selvom den smukke inuit synger enkelte sange på grønlandsk, er inspirationen overvejende amerikansk, og hendes band The Deer Children er en udsøgt gruppe af internationale musikere.

WHO KNEW (ISL) er alternativ rock, som på en gang er mærkeligt opløftende og fuld af underliggende misfornøjelse. Et sommersoundtrack for alle med hang til humørsyge, falsetvokaler i harmoni og masser af velklingende guitarer og keyboards. Fans af amerikansk og canadisk indie-rock vil også elske Who Knew.

Flere bands i morgen
Roskilde Festivals nordiske tour de force er slet ikke slut endnu. I morgen offentliggør festivalen bands fra Sverige.

Koncerterne på Pavilion Junior finder sted 26.-29. juni, inden det øvrige festivalprogram går i gang.

SE BANDLISTE

 
 
Lineup-offentliggørelse tirsdag 12. april
Hele verden kan se med, når plakaten offentliggøres.

Tirsdag 12. april offentliggør Roskilde Festival årets plakat med omkring 70 nye navne. Eventen er tilgængelig for både presse og publikum, da festivalen arrangerer et live videostream.

 
 


Vi ses på Roskilde Festival 30. juni - 3. juli 2011. Warm-up 26. - 29. juni.
Camping åbner 25. juni kl. 18:00.

DOWNLOAD HØJOPLØSELIGE FOTOS FRA ROSKILDE FESTIVALS PRESSESIDE